BLESK: Mluvčí Prahy 1 je věštkyně

veronika_vicci_ikonaMěstská část Praha 1 bude teď o krok napřed před ostatními. Její nová tisková mluvčí totiž podle pátečního vydání deníku BLESK umí věštit budoucnost! Veronika Blažková (30), jak se posila první městské části jmenuje, má totiž svou vlastní astrologickou poradnu. Veronica Vicci, jak si mluvčí na svých astrologických stránkách říká, se věnuje tomuto oboru už dvacet let. Zřejmě tedy s věštěním začala už ve svých deseti… Její schopnosti jsou však více než geniální. Zjistil deník BLESK.

Číst dál...

Národní referenční laboratoř zvýší svou kapacitu pro zachycení nebezpečných výrobků

laboratorNárodní referenční laboratoř pro výrobky určené pro styk s potravinami a pro výrobky pro děti do 3 let (NRL) získala díky financím z Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF) další čtyři špičkové analytické přístroje, které podstatně rozšíří její kapacitu pro zjišťování toxických látek. NRL, která je zřízena při Státním zdravotním ústavu (SZÚ), tak aktivně bojuje proti nebezpečným výrobkům ohrožujícím zdraví českých spotřebitelů, zejména dětí.

Číst dál...

V pražském squatu umrzl mladý muž

bezdomovecMladý muž zemřel ve čtvrtek dopoledne ve squatu v pražských Vršovicích, příčinou smrti bylo podle lékaře podchlazení. Informaci Mediafaxu potvrdila pražská policejní mluvčí Eva Miklíková.

Číst dál...

REKLAMA